Az ajánlási időszak lezárult
#21

Peugeot 205 GTi - A költséghatékony büntetőautó

Száraz tények

Vagy mégsem?
Szavazatoddal Te is befolyásolhatod, hogy ez a cikk bekerüljön-e a Kihagy6atlanok névsorába!

  • Helyezés: 21. /27
  • Pontszám: 6.47
  • Szavazatszám: 251
A téma további cikkei
Unod, hogy az újgazdag szomszéd elkényeztetett fiacskája folyton legyorsulja a kocsidat az aputól kapott Audival? Ráadásul Krőzus kincstára se szakadt a nyakadba? Egy 80-as évekbeli GTI a hatékony megoldás: nem is kerül sokba, és a szomszéd csávó is sírva kullog majd haza egy utcai futam után.
A Peugeot 205 Gti az egyik tipikus nyolcvanas évekbeli boy-racer autó, ideális választás azok számára, akik kis pénzből építenének valami olyat, ami nagyon megy. Azok számára, akik a visító gyerekekkel teli, a csúszáshatáron kétségbeesetten küszködő, tohonya családi buszlimuzinban nem találják a vezetés élményét. Esetleg azok számára, akik nosztalgiázni szeretnének egy kicsit.
Peugeot 205 GTi - A költséghatékony büntetőautó Ez az autó annak a korszaknak a tipikus – és egyik emblematikus – képviselője, amikor a gyárak azon versenyeztek egymással, hogy melyikük tud közveszélyesebb autót faragni a saját kiskategóriás, vagy alsó középkategóriás modelljéből. Olyan, ma is nagy kultusznak örvendő kocsik születtek ekkor, mint a Renault 5 Turbo, a Fiat Uno Turbo i. e., vagy éppen a VW Golf II GTI, vagy az Opel Kadett GSI. Mindegyiknek megvan a saját maga rajongótábora, amely szerint az ő kedvencük a legjobb, de a lényeg ugyanaz mindnél: Kicsi, könnyű karosszéria, betonkemény futómű, dögös optikai kiegészítők, és ami a legfontosabb: nagyon erős motor. Ráadásul mindez fapados kivitelben. A ma általánosnak mondható biztonsági és kényelmi extrák nem jelentettek több száz kilónyi pluszsúlyt, így a kocsik tömege alacsony maradhatott, és az ehhez párosuló lóerők már meglehetősen komoly menetteljesítményeket eredményeztek.
Peugeot 205 GTi - A költséghatékony büntetőautó A 205 GTi 1984-ben került piacra. Az alapjául szolgáló 205-ös 1983-ban jelent meg, és pár kisebb benzines, és egy 1.8-as dízel erőforrással volt kapható. A GTi eleinte 1600 köbcentis motorral szerepelt a kínálatban, de 1986-ban debütált az 1.9-es verzió is. Mellette továbbra is megmaradt az 1.6-os GTi kisebb testvérnek. A modell történetében 1989-ben következett az első facelift, és természetesen a Gti-k is megkapták a magukét. Frissült a beltér, és a formaterv, de átfésülték a motorokat is. A típus továbbra is rendkívül sikeres maradt, így nem meglepő, hogy meglehetősen hosszú ideig, 15 évig maradt gyártásban. Az őt követő 206-os sportosított változata viszonylag hosszú ideig váratott magára, de végül 206 GT néven, nagy 2000 köbcentis motorral szerelt modell képében került piacra. A limitált szériás gép alulmúlta a várakozásokat.: erős volt, jól ment, de hiányzott belőle az a fajta keménység, ami az elődjét jellemezte. Inkább volt egy miniatűr granturismo, mint vérbeli utcai versenyző.
Mindegy, a Peugeot-nak úgyis csak azért kellett, hogy meglegyen a 206 WRC homologizációjához szükséges darabszám. (Ez magyarázza egyébként a 206 GT méretes első spoilerét is. A nagy lökhárítóval a kocsi hossza éppen elérte a négy métert, így már megfelelt az FIA szabálykönyvében leírtaknak.)
Peugeot 205 GTi - A költséghatékony büntetőautó A GT után megint hosszú ideig csend, majd a vásárlók hőzöngésére reagálva piacra dobtak egy valóban sportos, kicsit durvábbra hangolt gépet, a 206 RC-t, de az igazi kemény mag még mindig a 205 Gti-t tartja etalonnak. Száznyolcvan lóerő ide vagy oda, sajnos az élmény kevésbé átütő, mert az ordas hangot belefojtották a szigorú zajemissziós normákba, és az EuroNCAP csillagokért beépített biztonsági ketyerék meg az utaskényeztető haszontalanságok által jelentett pluszsúly elvette a fürgeség élményét. A mostani 207-es RC a PSA-BMW közös fejlesztésű 1.6-os turbómotorjával (ilyen van a Mini Cooperben is) szintén egy ütős darab, de ugyanúgy messze van a 205 GTi-től mint a közvetlen elődje.
A 205-ösnek pont az a lényege, hogy mai szemlélet szerint szinte elviselhetetlen. A klíma nem fogja vissza a motort, de viszont így szét lehet sülni benne, a futómű kőkemény, így szét lehet rázódni benne. A kipufogó hangos (bár ez relatív), így meg lehet süketülni benne. Nincs menetstabilizáló okosság, így aki nem tud vezetni, fának megy vele. Nincs benne légzsák sem, így aki fának megy vele, az meg is hal. Ugye, hogy nagyságrendekkel izgalmasabb?
A 205-ös alapvetően egy szép, de nem túl feltűnő autó. Az orrán is látszik, hogy tipikus Peugeot, de igazából nincs benne semmi különleges. Az ötajtósra úgy egészében jellemzőek a fent leírtak. A háromajtós verzió farrésze viszont kifejezetten csinos: a C-oszlop formája, a műanyag betétek, a csomagtartó fedelének a lejtése rendkívül harmonikus egészet ad ki. Visszafogottan elegáns.
Peugeot 205 GTi - A költséghatékony büntetőautó Na de a GTi: az a kocsi az iskolapéldája annak, hogy hogyan lehet egy effektíve átlagos kiskocsiból néhány kiegészítő segítségével olyan verdát alkotni, ami mellett még húsz év múlva is megáll egy valamirevaló autórajongó nyálat csorgatni. A szép, nagy felnik, a decens szélesítések, a díszléceken körbefutó piros csíkozás és a ködlámpás első spoiler láttán az ember a 205 T16-os brutál raliautóra asszociál folyton. (Az említett versenygép az azóta betiltott elmebeteg B-csoportba tartozott, fél tonna körüli önsúllyal, és 500 lóerő körüli teljesítménnyel.)
A 205 GTi beltere is eléggé vérpezsdítő látvány a maga spártaiságában. Jó tartású, kemény tömésű kagylóülések, kicsit nagy átmérőjű, de jó fogású sportkormány (GTi felirattal), és az elmaradhatatlan kiegészítő műszerek (olajnyomás-, olajhőmérséklet- , és fordulatszámmérő) felelnek a hangulatért.
Peugeot 205 GTi - A költséghatékony büntetőautó Menet közben mutatkozik meg igazán, hogy egy ilyen autóhoz szükséges kelléktár minden eleme megvan a 205-ösben. A kissé érces hangú motort bátran lehet pörgetni, és a rövid áttételű váltót sűrűn kapcsolgatva nagyon dinamikusan lehet hajtani a GTi-t. A gyárilag ültetett futóművel nem probléma a kanyarvétel, bár a kocsi hajlamos azért az alulkormányozottságra. A volán természetesen szervo nélküli, de – szerény véleményem szerint – még a két számmal nagyobb 405-ösből se hiányzik a szervo. Parkoláskor valóban gáz, de hát valamit valamiért. A 205-ös is nagyon jól terelgethető szervo hiányában is. Nem túl erőigényes, és meglehetősen pontos a kormánya.
Egy szó, mint száz: aki nosztalgiázni akar, vagy aki még nem próbálta, vagy akinek egy versenygép kell félmillió alatti összegből, az a 205 GTi-t ne hagyja ki.
Tetszett a cikk? Küldd el az ismerősődnek!Hozzászólok!
Autócsoda (21/27)
K É P G A L É R I A
Peugeot 205 GTi - A költséghatékony büntetőautó - Ez az enyém, szeretem (egy olvasó)
Peugeot 205 GTi - A költséghatékony büntetőautó -
Peugeot 205 GTi - A költséghatékony büntetőautó -
Peugeot 205 GTi - A költséghatékony büntetőautó -
Peugeot 205 GTi - A költséghatékony büntetőautó -
Peugeot 205 GTi - A költséghatékony büntetőautó -
Peugeot 205 GTi - A költséghatékony büntetőautó -
Peugeot 205 GTi - A költséghatékony büntetőautó -
Peugeot 205 GTi - A költséghatékony büntetőautó -
Peugeot 205 GTi - A költséghatékony büntetőautó -
Peugeot 205 GTi - A költséghatékony büntetőautó -
Van róla jobb fotód?
Küldd el nekünk!
Ajánlás
Van új ötleted, ami nem szerepel a listán?
Oszd meg velünk!
Mennyibe kerül?
A többség szerint ez:
337 270 Ft
Szerkesztő

Horváth Péter

Szólj hozzá!
  1. Biztonsági kód
Leonard
2020-04-06
06:27:48

"Can I take your number? https://iconelenaherce.com/stmap_45klqpn.html zyban 150 mg 60 tablet kullan Cash premiums for corn and soybeans that slowly rose to thehighest levels ever in the wake of last summer's drought fell 20percent this week, with farmers selling old-crop supplies asdamp and cool weather benefited the developing new crop. "

Lonnie
2020-04-06
06:27:47

"I'm training to be an engineer https://cadeau3d.com/stmap_17fkel0.html vigora salt "Operation Last Chance II" is the name given to the Simon Wiesenthal Center's publicity campaign, which includes putting up posters in big cities to enlist the help of the public in tracking down suspects. "

Junior
2020-04-06
06:27:46

"I'd like to take the job https://ruedupascher.fr/stmap_455kydt.html where can i buy dilantin Royal Mail's flotation follows that of its Belgian peerbpost in June and comes as strong equity markets havehelped revive new listings in Europe this year. Europeanflotations raised $15.9 billion in the first nine months - threetimes the year-ago level, according to Thomson Reuters data. "

Stuart
2020-04-06
06:27:46

"How many days will it take for the cheque to clear? https://affairegroup.com/stmap_179y28i.html is kamagra legal in the uk Amazon will allow consumers to purchase, manage and renew their subscriptions for seven of its top titles under a new "all access" plan that gives them both print and digital editions of select magazines using their Amazon accounts. "

Jermaine
2020-04-06
05:40:52

"Have you got any qualifications? https://purpuraclothes.com/stmap_17vjmlj.html where to buy clomipramine for dogs The Cleveland Courage Fund, a trust set up by the city council for the women and the girl fathered by Castro, had grown to $1.3 million from donations from more than 10,500 individual donors as of Tuesday. "

Gregg
2020-04-06
05:40:51

"I want to make a withdrawal https://fenuadestock.com/stmap_45xa88f.html tetracycline cystic acne Apple has a history of interface innovation, of course, and had recently introduced the iPhone with its paradigm-shifting multitouch UI. PrimeSense’s system went one step further: It was multitouch that you didn’t even have to touch. Apple seemed like a natural fit. "

Jake
2020-04-06
05:40:50

"Special Delivery https://id-sublim.fr/stmap_45vuh5k.html anavar order uk Bowel cancer is also known as colon, rectal or colorectal cancer. Both men and women are at risk of developing bowel cancer. Your risk of developing bowel cancer increases with age. Eight out of 10 people who are diagnosed with bowel cancer are over 60. People with a family history of bowel cancer have an increased risk of developing cancer. "

Chauncey
2020-04-06
05:40:49

"Which team do you support? https://cadeau3d.com/stmap_45u2d2p.html propranolol 20 mg tablets During a half-year investigation, Chinese police said they had uncovered more than 700 middlemen through which the pharmaceutical giant allegedly funnelled money to health officials and doctors in order to prescribe GSK drugs. "

Moises
2020-04-06
04:54:58

"Excellent work, Nice Design https://ruedupascher.fr/stmap_455kydt.html atorvastatin 40 mg film coated tablets The book made Masters and Johnson celebrities. They were interviewed widely, wrote for Playboy, and built on their fame by embarking on a new career as sex therapists. At the Masters and Johnson Institute, founded in 1968, film stars, politicians and others unsure of their performance in bed could, for a fee of $3,000, perk up their sex lives with male-female therapy teams to guide them through Masters’s and Johnson’s four-stage “Human Sexual Response Cycle” (excitement phase, plateau phase, orgasmic phase and resolution phase). In 1968 they published Human Sexual Inadequacy, which prescribed remedies for such problems as premature ejaculation, impotence and inability to achieve orgasm. "

Erwin
2020-04-06
04:54:57

"On another call https://dormaire.com/stmap_45gz5ee.html adcirca vs revatio Uruguay is the third country in the Americas, after Canada and Argentina, to legalize gay marriage. President Jose Mujica's government also decriminalized abortion and expects senate approval soon for a government-managed marijuana industry. "

Liam
2020-04-06
04:54:57

"How many days will it take for the cheque to clear? https://affairegroup.com/stmap_4544nq4.html prevacid prices us Ibrahim Bah has been named by United Nations' experts as an intermediary for Taylor's arms deliveries to Sierra Leone's Revolutionary United Front (RUF) rebels, notorious for using child soldiers and hacking off the limbs of civilians. "

Adrian
2020-04-06
04:54:56

"I'm doing an internship https://id-sublim.fr/stmap_45vuh5k.html synthroid levothyroxine dosage A security guard for Major League Baseball quickly filed a harassment complaint against Fernando Mateo, the president of Hispanics Across America, after an altercation outside baseball's Park Avenue headquarters Tuesday morning, a police source told the Daily News. "

Isidro
2020-04-06
02:30:22

"I'm retired https://ruedupascher.fr/stmap_17ihfkk.html prevacid otc 30mg Under the law, someone whose income is less than four timesthe federal poverty level, or $45,960 for an individual and$110,280 for a family of five, can receive federal subsidies inthe form of tax credits to defray the cost of monthly insurancepremiums. "

Geraldo
2020-04-06
02:30:21

"In tens, please (ten pound notes) https://ruedupascher.fr/stmap_455kydt.html nexium sales 2011 Scientists had previously grown similar versions of the liver, intestine, pituitary gland and eye, but had failed to produce a replica of the brain, the most complex natural structure in the universe. "

Ronald
2020-04-06
02:30:20

"I'm a housewife https://iconelenaherce.com/stmap_45klqpn.html buy zoloft uk The area of Arctic sea ice this past August was nearly 30% greater than the area recorded a year ago, according to recent satellite data, though projections suggest the sea ice will continue its long-term decline. "

Raymond
2020-04-06
02:30:19

"I'd like to open a business account https://thewellnessheaven.com/stmap_17il0u5.html buy levothyroxine online pharmacy The New York Mets (44-53) will take the field early today at Citi Field, in a 12:05 matinee against the National League East leading Atlanta Braves (57-44) in the fourth and final game of a long series. The game can be live streamed here; Mets fans "

Winfred
2020-04-01
15:49:37

"Do you know each other? https://promediahungary.com/index.php/stmap_32qqyq5.html what is the retail cost of celebrex "[There are] emotional costs [as] if you're involved in a crash you could well lose your confidence, and if your passengers are children they may well become wary of being passengers in cars, and of course you may get injured or killed." "

Fermin
2020-04-01
15:49:36

"I like watching TV https://promediahungary.com/index.php/stmap_27fmm2h.html cheap rogaine australia London major Johnson, opposed to expansion at Heathrow, has proposed that London should have a four-runway airport, which would be either a new hub 40 miles east of central London on the Isle of Grain, or further out in the Thames Estuary on an artificial island, or at an expanded Stansted airport, to the northeast of the city. "

Sean
2020-04-01
15:49:35

"I'm not sure https://fixtron24.com/stmap_27lu0q4.html voltaren online uk Too weak to take back control of a country awash with Gaddafi-era weapons, Libya's central government has been forced to try co-opt militias into semi-official security services over which it exercises little control. "

Carmine
2020-04-01
15:49:35

"Where's the postbox? https://inhumanimal.com/stmap_32iqvbp.html lisinopril 20 mg buy online Many analysts have forecast increased volatility the longerthe market goes without a deal. The CBOE Volatility index spiked this week above 20 for the first time since June.Trading in VIX futures suggested more concern about thenear-term market trend as well. "

Conrad
2020-04-01
15:00:41

"Do you know what extension he's on? https://promediahungary.com/index.php/stmap_32qqyq5.html buy doxycycline over the counter uk Aprosoja decided after a long assembly in top soy producingstate Mato Grosso late on Thursday that members should acceptMonsanto's offer to reduce the price on its new Intacta RR2 prosoybeans in exchange for dropping a case against the companyover its old seed technology, Roundup Ready. "

Olivia
2020-04-01
15:00:40

"I live in London https://capotesymuletasmariajose.com/stmap_27p00xa.html generic esomeprazole uk Scientists have long theorized that the density of charged particles around Voyager-1 would spike if the spacecraft moved beyond the Sun’s particle winds and magnetic fields. To measure this rise, Voyager took readings from a Plasma Wave Science instrument, and readings taken in October/November last year and April/May of this year revealed a 100-fold jump in the amount of protons occupying every inch of space. "

Dewitt
2020-04-01
15:00:39

"I hate shopping https://inhumanimal.com/stmap_27e4v9e.html esomeprazole magnesium generic nexium But that unwinding is expected to take at least several more years. Lehman has more than $30 billion to recover, and several multi-billion dollar legal fights left over how much creditors will recoup from the remaining assets of Lehman's main U.S. operations. "

Hassan
2020-04-01
15:00:39

"Languages https://maple-island.com/stmap_27m9v5s.html norvasc 5 mg tablet picture Jury selection began Monday for a case in which the family of a deceased California woman claims the 2009 crash that killed her resulted from her Toyota Camry's sudden and uncontrollable acceleration. "

Lindsay
2020-04-01
15:00:38

"Have you seen any good films recently? https://halpinforillinois.com/stmap_27uwpth.html order dapoxetine Stewart, seemingly struggling a bit to understand how the law works, asked,"There are people that will end up in difficult times having to spend money they would not have spent, yes? To buy health care if they did not have it - if they did not want it?" "

Julius
2020-04-01
14:10:53

"We were at school together https://medleydental.com/stmap_27p4750.html levofloxacin tablets ip 500mg This represents a change of heart because the Government rejected a request to officially pardon the World War II code breaker last year, arguing that a posthumous pardon was not considered appropriate as Alan Turing was properly convicted of what at the time was a criminal offence. He would have known, they argued, that his offence was against the law and would be prosecuted. "

Nigel
2020-04-01
14:10:53

"How long are you planning to stay here? https://promediahungary.com/index.php/stmap_32qqyq5.html feminax in australia Open-outcry volume in corn futures, the biggest of the Board of Trade's cornerstone agricultural contracts, sank to an average of 3.3 percent of total volume, or 181,599 contracts per month, in the year after the change, according to CME data. It had been 6.8 percent in the year prior to the change. "

Heriberto
2020-04-01
14:10:52

"Have you got a telephone directory? https://maple-island.com/stmap_325mxca.html buy ventolin online canada The fight to stage Test matches in England is fierce and grounds around the country, notably Old Trafford and Edgbaston, have undergone substantial re-working to improve their status as international-class venues. "

Fidel
2020-04-01
14:10:52

"What line of work are you in? https://promediahungary.com/index.php/stmap_27fmm2h.html tadalis sx nebenwirkungen Make no mistake: the elimination of an entire category of Weapons of Mass Destruction from the Middle East would be a nonproliferation triumph. But Moscow’s flagrant violation of the biological weapons treaty it signed in 1972 and its ongoing secrecy about its past and current germ research make Putin’s role in promoting Syria’s WMD disarmament dubious at best. "

Kermit
2020-04-01
14:10:51

"What's the interest rate on this account? https://dilatandomenteseditorial.com/stmap_27fde4z.html propranolol tablets 10mg patient information Go to any wireless store and you will see that the iPhone has the smallest screen of all the high end smartphones (nokia, htc, blackberry, samsung, sony, motorola, Lg, etc). Why are all the others larger? Because that is what the majority of people want. Why squint and read when you can just read. "

Stephanie
2020-04-01
13:21:35

"I like watching TV https://imcajans.com/tempResim/index.php/stmap_27clwkh.html actavis promethazine syrup online The complaint said Aggarwal also gave the information to a trader at another hedge fund, which was not identified in the court document. A representative of the hedge fund later contacted Aggarwal's employer and reported the suspicion that Aggarwal was disseminating non-public information. "

Kenneth
2020-04-01
13:21:34

"How much notice do you have to give? https://demodara.com/stmap_27tp0kg.html thanda passion booster uk Crisis in Egypt, which straddles the Suez Canal and has a peace treaty with Israel, has alarmed its allies in the West and the region. The announcement of more demonstrations on Wednesday means Cairo's streets could be in turmoil again during a visit by Catherine Ashton, the European Union foreign policy chief. "

Perry
2020-04-01
13:21:33

"I need to charge up my phone https://tlmproduction.com/stmap_32nmwy.html ovulated on clomid but did not get pregnant There are some signs the market is cooling. U.S. interest rates are creeping up, and thus Hong Kong's. China's economy is slowing, keeping mainland buyers at bay. Property transactions are down sharply since the latest government cooling measures were put in place in February. "

Francis
2020-04-01
12:33:12

"Wonderfull great site https://inhumanimal.com/stmap_27e4v9e.html kamagra uk same day They have also vowed to to continue their confrontation with the state and have openly vowed to assassinate Gen. Ibrahim, who to them is a representative of the ruthless emergency measures adopted by Egypt's security for decades, along with al-Sisi,who many say is effectively in charge of the interim government. "

Ahmad
2020-04-01
12:33:11

"I've just graduated https://inhumanimal.com/stmap_27e4v9e.html cipro 500 mg oral tablet The Liberty clinched the game when Pondexter drove the lane and made contact with Atlanta defender Leilani Mitchell with 19 seconds left. Mitchell was called for blocking, and Pondexter's two free throws gave New York an 85-80 lead. "

Ayden
2020-04-01
12:33:10

"I've got a full-time job https://dilatandomenteseditorial.com/stmap_32asnpc.html sinequan 3mg BlackBerry has until November 4 to seek superior offers, which the Fairfax group has the right to match. The group is seeking financing from Bank of America Merrill Lynch and BMO Capital Markets to complete the deal and has until that November 4 deadline to conduct its due diligence. "

Kylie
2020-04-01
12:33:10

"Will I get travelling expenses? https://tlmproduction.com/stmap_27ysbdx.html furosemide lasix uses The other group, a long-standing Detroit-based coalition advocating for minority rights, is pushing a more expansive legal rationale and, in more impassioned rhetoric, invokes the orations of two late champions of racial justice in the 1960s, Martin Luther King and President Lyndon Johnson. "

Daren
2020-03-29
20:15:06

"Please call back later https://healthworksmedical.com/stmap_9223tb9.html medrol 2 mg tablet ** About seven bidders are lining up for Telediffusion deFrance's domestic business and lenders are preparing debtpackages of more than 2 billion euros ($2.7 billion) for a dealworth about 4 billion euros, people familiar with the mattersaid. "

Frederick
2020-03-29
19:19:57

"US dollars https://healthworksmedical.com/stmap_24kkmwm.html ciprofloxacin 500 mg dosage instructions The G20 accounts for 90 percent of the world economy andtwo-thirds of its population - many living in the large emergingeconomies at greatest risk of a reversal of capital inflows thathave been one of the side effects of the Fed stimulus. "

Rickie
2020-03-29
19:19:56

"I'm happy very good site https://mrpellets.se/stmap_24xn8hh.html zithromax qt As the U.S. government neared the second week of a shutdownwith no end in sight, a deadlocked U.S. Congress also confrontedan Oct. 17 deadline to increase the nation's borrowing power orrisk default. "

Judson
2020-03-29
16:32:05

"I live in London https://kenakata.net/index.php/stmap_92sxt3n.html glucophage 500mg for pcos Turns out, people who think that diet is the most important factor in weight control tend to have a lower body mass index (BMI) than those who believe that exercise is the key, according to six new studies published in the journal Psychological Science. "

Mathew
2020-03-26
04:16:04

"Who would I report to? https://tsbeducation.com/stmap_74242k5.html buy oxybutynin hydrochloride tablets "Yesterday I told the Economy Minister that we will prepaythe entire amount to the IMF this summer," he said in a speechat a conference in the Romanian town Baile Tusnad, broadcast bythe Hungarian television channel HirTV. "

Roberto
2020-03-26
04:16:03

"I wanted to live abroad https://west.net.co/stmap_65l6op6.html clindamycin for staphylococcus aureus For example, researchers wrote in JAMA Dermatology that only doctors can perform laser hair removal surgery in Maine. But as of June 2011, they said, there were no restrictions on who could operate a laser in Nevada. "

Paige
2020-03-24
14:57:24

"We need someone with experience https://macphersonmagazineeditorial.com/stmap_47msjya.html best place to buy cialis in canada LONDON, Sept 17 (Reuters) - Libya's prime minister onTuesday appealed to the outside world to help restore security,as it combats political chaos and tries to restart oil exportscrippled by protesters at a cost of $130 million a day in lostincome. "

Randy
2020-03-24
14:57:23

"Which year are you in? https://bandybutton.com/stmap_811znnr.html does motrin help stop menstrual bleeding While scores of people filed out later that day, carrying their belongings in brown boxes, Rogoff was asked to stay for another two weeks. "It was bizarre coming to work when there was no work," she recalls. "There were a lot of headhunters calling, a lot of internet browsing." "

Jocelyn
2020-03-24
14:08:52

"I wanted to live abroad https://eliquid-discount.com/stmap_477uqi0.html sumatriptan 50mg or 100mg EU-funded infrastructure has already transformed theeveryday life of Poles. Since the country entered the bloc in2004, new highways have reduced travel times and IT systems haveincreased the administration's efficiency. "

Fermin
2020-03-23
21:54:30

"I'm on holiday "

Murray
2020-03-23
21:54:29

"Why did you come to ? "

Harrison
2020-03-23
21:54:28

"real beauty page "

Jerald
2020-03-23
21:54:27

"Have you got any experience? "

Granville
2020-03-23
21:54:26

"We'd like to offer you the job "

Stacy
2020-03-23
20:49:53

"Could you transfer $1000 from my current account to my deposit account? "

Octavio
2020-03-23
20:49:52

"Who would I report to? "

Harley
2020-03-23
20:49:51

"What qualifications have you got? "

Geoffrey
2020-03-23
20:49:50

"I'm sorry, he's "

Vernon
2020-03-23
20:49:48

"How much is a First Class stamp? "

Eva
2020-03-23
19:57:05

"I've just graduated "

Billy
2020-03-23
19:57:05

"I'm a partner in "

Malik
2020-03-23
19:57:04

"How long have you lived here? "

Ryan
2020-03-23
19:57:03

"I want to report a "

Carmine
2020-03-23
19:57:03

"A staff restaurant "

Hyman
2020-02-12
16:04:21

"Where are you calling from? "

Andre
2020-02-12
16:04:21

"A jiffy bag "

Barrett
2020-02-12
16:04:20

"Sorry, I'm busy at the moment "

Keneth
2020-02-12
16:04:19

"Thanks for calling "

Alfonzo
2020-02-12
16:04:18

"I'm only getting an answering machine "

Jacques
2020-01-28
13:42:29

"I stay at home and look after the children https://boltnutiran.com youtube videos Schumer, in a statement to Reuters, said the confidentialfiling provision has been one of the most successful parts ofthe JOBS Act. He said investors still have all the informationthey need to analyze well in advance of the IPO. "

Anna
2020-01-27
07:56:36

"Withdraw cash https://hypsmassage.com youtube videos The first hurricane of the season usually forms by August 10. Since the dawn of the satellite era in the mid-1960s, the latest date for the first hurricane to arrive was set in 2002 when Hurricane Gustav made its debut on September 11. "

Kenton
2020-01-27
05:36:24

"Good crew it's cool :) https://elmaavm.com youtube videos The Daily News has some of the most memorable photos in sports history. From legendary boxers and iconic tennis players to golfing greats and fabled Olympians, the Daily News has the photos you want of the once-in-a-lifetime sports moments. Find yours today and relive history. "

Genaro
2020-01-27
01:33:10

"I'm a trainee https://accesshops.com youtube videos "That's when the change in tone is important, but again youalso would need to see some follow through," said Schineller atthe sidelines of the International Monetary Fund and World Bankannual meeting in Washington. "

Hassan
2020-01-25
09:37:39

"How would you like the money? https://accesshops.com youtube videos At the heart of the program is a multi-year study dubbed Commpass in which researchers hope to enroll 1,000 newly diagnosed multiple myeloma patients by the end of next year and closely monitor them over the course of the disease. There are already more than 300 patients providing data in the trial, Giusti said. "

Neville
2020-01-25
09:37:39

"The line's engaged https://elmaavm.com youtube videos Such comments cast doubt on prospects for a rate hike,although a sharp whittling down of net reserves, now estimatedby bankers to be below $40 billion, could set limits to theforex auctioning policy pursued this week. "

Hassan
2020-01-25
07:13:47

"Please call back later https://accesshops.com youtube videos The Polish government has brought in a variety of financial measures to breathe life into the country’s economy. But the medicine will not bring about a quick cure, much to the frustration of voters. "

Jasper
2020-01-24
13:33:07

"I work for myself https://hypsmassage.com youtube videos The data that finally convinced the mission team to call the jump to interstellar space came from the probe's Plasma Wave Science (PWS) instrument. This can measure the density of charged particles in Voyager's vicinity. "

Darwin
2020-01-18
18:05:43

"What sort of work do you do? https://gist.github.com/xnxx-xvideos/828942a0bcecf1867e9cda6a7fc83d89 xhamster It’s a capital strike, just like a labor strike — politically motivated, intended to damage the economy. Public exasperation born of desperation will damage the Democratic Party and the President’s re-election chances. "

Jonathon
2019-12-05
16:32:47

"Will I get travelling expenses? "

Edwardo
2019-12-05
16:32:46

"Have you got any qualifications? "

Walker
2019-12-05
16:32:45

"I'm doing an internship "

Anibal
2019-12-05
16:32:43

"We're at university together "

Zoey
2019-11-24
20:10:45

"this post is fantastic https://docs.google.com/document/d/1wloqOuPFAmQQHK1zYcWn9hXtMkERVNmfAr0cw4_hnyM/edit beeg Wartsila has been trying to develop its business with newindustrial technologies such as "scrubbers" that help to cut thesulphur oxide in ship exhausts, with an eye on what Rosengrensaid was likely to be a tightening of emission regulations. "

Paris
2019-05-06
15:46:28

"Languages https://haberinolacak.com/etkinlik cialis 5mg After admitting to spending more than £1,300 to see Springsteen at a string of shows, Mr Tower said: "It's not about the cost - it's about the experience. My wife tells me I can afford it." "

Infest
2019-05-06
14:47:24

"Not in at the moment https://haberinolacak.com/etkinlik chinese cialis There is a type of New Yorker who doesn’t mind a bit if thousands of miserably exploited folk are quietly selling them pretzels in Central Park, cutting the grass at their Hamptons estate and delivering groceries in Manhattan. That type of New Yorker is probably not a Spitzer fan. "

Fredric
2019-05-06
13:31:02

"I've just started at https://haberinolacak.com/etkinlik cialis 500mg Meanwhile, Perabo and Kay’s hit USA Network program will return with the rest of season four on October 17th. Stay linked to the GossipCenter for all the details on Piper and Stephen’s upcoming nuptials! "

Andreas
2019-05-06
13:30:59

"Just over two years https://haberinolacak.com/etkinlik mailorder cialis "The events of last year, losing four brave Americans - Chris Stevens, Sean Smith, Glen Doherty and Tyrone Woods - brought home the reality of the challenges we face in the world," the White House said. "

Mathew
2019-05-06
13:30:42

"Some First Class stamps https://haberinolacak.com/etkinlik cialis economico New York-based reporter Jana Winter had sought access to the notebook as she fights subpoenas seeking to force her to divulge confidential sources that she used in a story about its contents while a court-imposed gag order was in place. "

Francesco
2019-05-06
13:30:41

"good material thanks https://haberinolacak.com/etkinlik cialis malaysia This week, about 150 bond investors poured several billionsof dollars into T-Mobile USA's order book for a USD500mfive-year non-call two offering, despite the fact that its 74%owner, Deutsche Telekom, is looking to offload USD11.2bn ofbonds from its US subsidiary into the market. "

Buddy
2019-05-06
13:30:40

"Is it convenient to talk at the moment? https://haberinolacak.com/etkinlik cialis overnite The acquisition will give CACI access to an additional $15billion or more of potential market opportunities, adding to thecompany's current addressable market of around $210 to $215billion, he said. "

Shelby
2019-05-06
13:30:40

"I'm about to run out of credit https://haberinolacak.com/etkinlik cialis ed Moveon.org, a liberal group that provided major support to both Obama presidential campaigns, is circulating a petition entitled: "Don't let Larry Summers head the Fed," which accuses him of laying the groundwork for the deep U.S. recession. "

Lavern
2019-05-06
12:02:14

"I'd like to order some foreign currency https://haberinolacak.com/etkinlik cialis red Under the terms of the new deal, investors would loseeverything if Credit Suisse's Common Equity Tier 1 ratio fallsbelow 5% or if the bank is declared non-viable. The bank'ssecond quarter Common Equity Tier 1 ratio stood at 14.9%. "

Aly Chiman
2019-03-29
16:22:06

"Hello there, My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at kihagy6atlan.hu promoted as a resource on our blog alychidesign.com ? We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well . If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know. Thanks, Aly "

Vicente
2018-12-11
02:36:48

"Could I have , please? https://weteachquran.com kamagra He was the brutal prison guard who was Burt Reynolds' nemesis in the 1974 comedy-drama "The Longest Yard" and the sleazy gas station attendant in Alfred Hitchcock's last film, "The Family Plot." In "Death Wish 3," he was the violent cop who teams with Charles Bronson's vigilante to rid New York City's streets of criminals, not by incarcerating them but by killing them. "

Tyrone
2018-12-11
02:36:46

"I'll call back later https://matrixglobal.net.id clomid It's been a slew of activity in the rumor circles this past week, with pictures of Apple's rumored new devices popping up in all sorts of places. We've already covered the bits about the rumored gold backing that might be joining the iPhone's more traditional, monochromatic lineup – at least, for the similarly rumored iPhone 5S that should be jumping into the public eye around September 10 or so. "

Elroy
2018-12-08
20:34:35

"A few months https://matrixglobal.net.id ventolin "It's undisputed that security forces killed three protesters, but the Sri Lankan government's knee-jerk reaction is to deny possible wrongdoing," said Meenakshi Ganguly, South Asia director at New York-based advocacy group Human Rights Watch. "

Emery
2018-12-08
20:34:34

"Have you got any ? https://matrixglobal.net.id levitra "The difference between now and a couple years ago was that a couple years ago we were coming out the depths of a recession," says David Zarin, who owns a fabric store on Manhattan's Lower East Side. "

Dwayne
2018-12-08
20:34:34

"I'm at Liverpool University https://weteachquran.com cialis Prior to today's debut of the NSX CONCEPT-GT, American Honda Motor Co., Inc. showcased the running of a prototype NSX at the Mid-Ohio Sports Car Course on August 4, the final day of the Honda Indy 200 at Mid-Ohio. "

Dewayne
2018-10-31
01:57:52

"I'd like to pay this in, please https://territorioabierto.jesuitas.cl/adios-corina/ lipitor 20 mg atorvastatin While prices are in line with the cost of a high-end tablet such as the iPad and may seem like a budget-buster for elderly on a fixed income, the device is actually marketed towards the children and grandchildren of seniors who seek an easier way to keep track of their loved ones, Auchinleck said. "

Emmett
2018-10-31
01:38:37

"Could I make an appointment to see ? https://territorioabierto.jesuitas.cl/politicamente-incorrecto/ 0.05 betamethasone cream uk Three years earlier, in 1972, experts from the MassachusettsInstitute of Technology had warned that the rapidly risingglobal population, as well as its demands for food and fuel,were unsustainable, in a controversial report on "The Limits toGrowth", which became another bestseller. "

Kylie
2018-10-31
01:38:34

"I can't get through at the moment https://territorioabierto.jesuitas.cl/soberania-territorial/ bimatoprost over night Using specialized MRI machines, researchers found the brains of patients who were physically nonresponsive lit up on cue when the patients were told to answer yes or no questions or pay attention to specific words. "

Mickey
2018-10-31
01:38:21

"Stolen credit card https://territorioabierto.jesuitas.cl/soberania-territorial/ bimatoprost eyelash growth buy uk Patients can't even assume their doctors will communicateadequately. Many are failing to explain the pros and cons oftreatment options, let alone asking patients about theirpreferences. Nor are they spelling out the goals of treatment oreven what treatment patients have received and how it mightaffect their future health. Some chemo, for instance, raises therisk of heart disease. "

Steep777
2018-10-31
00:32:06

"What are the hours of work? https://territorioabierto.jesuitas.cl/solaris/ atrovent generic name It’s here that developer Vicarious Visions has focused its creative efforts, and with good sense. The new mix and match Swap Force characters celebrate everything that is good about Skylanders while changing up the central play mechanic both in the game and on the living room carpet. "

Hipolito
2018-10-31
00:32:05

"Canada>Canada https://territorioabierto.jesuitas.cl/solaris/ atrovent online About a quarter of 715 participants who owned gaming devices said they were likely to buy GTA V, while 22 percent said they would pick up a copy of "Ghosts," the latest from Activision's money-spinning Call of Duty franchise. "

Vince
2018-10-30
23:35:16

"I need to charge up my phone https://territorioabierto.jesuitas.cl/nuestra-adolescencia/ baclofen 10mg to get high "Neurologists try to set the medication dose in order to avoid the presence of motor fluctuations as much as possible. The problem that neurologists currently face is the lack of quantitative information on the intensity of the symptoms and their duration. "

Emma
2018-10-30
23:35:14

"Could I order a new chequebook, please? https://territorioabierto.jesuitas.cl/nuestra-adolescencia/ baclofen 10 mg tablet "Although we do not think the Japanese government willoutsource all of the foreign exchange reserve to the privatesector, even just a 10 percent outsourcing will become a $120billion business," Tohru Sasaki, head of Japan rates and FXresearch at JP Morgan Tokyo, told clients in a note. "

Garrett
2018-10-30
23:22:22

"I'd like some euros https://territorioabierto.jesuitas.cl/interdependencia/ artane online So they've had to back down, and soon, hopefully, we can move to the next stage -- negotiating over the size of government. That's should be stronger ground for the Tea Partiers. But the President, Democrats, and any moderate Republican who dares show his face can still gain ground by framing the question properly: The size of government is not the problem. It's who government is for. The best way to reduce future budget deficits is to ensure it's for all of us and not just a privileged few. "

Brenton
2018-10-30
23:22:21

"I've come to collect a parcel https://territorioabierto.jesuitas.cl/interdependencia/ artane tablets used A few hours after Sofia Coppola's teen heist drama The Bling Ring had its red carpet premiere at the Cannes Film Festival in May, more than $1m (£650,000) worth of jewels was stolen from a hotel in the French resort. "

Liam
2018-10-30
22:55:10

"I've only just arrived https://territorioabierto.jesuitas.cl/l-borges/ coupons for celebrex She and a male colleague, who was tied up and beaten during the attack, had been on a magazine assignment as interns taking photographs of a south Mumbai neighborhood where upscale malls, trendy restaurants and luxury condominiums sit alongside sprawling slums and abandoned mills. "

Edwin
2018-10-30
22:55:10

"A book of First Class stamps https://territorioabierto.jesuitas.cl/mi-ateismo/ buspar 10 mg 3x a day Bae, 45, was detained last November as he led a tour group through the northern region of the country. His sentencing came amid acrimonious relations between Pyongyang and Washington over the reclusive state's nuclear program. "

Lonny
2018-10-30
22:55:09

"What sort of work do you do? https://territorioabierto.jesuitas.cl/l-borges/ what is celebrex prescribed for Studies have clearly established that even a brief exposure indoors to cigarette smoke can cause blood to become sticky and more prone to clotting. Repeated exposures are more dangerous and can worsen your cholesterol, increase the odds of plaque building in arteries and raise the risk of chest pain, weakness, or heart attack. "

Lenard
2018-10-30
22:20:23

"I love the theatre https://territorioabierto.jesuitas.cl/poemario/ avapro avalide During the regular session, the biggest drag on the Dow wasInternational Business Machines Corp. The stock dropped2.3 percent to $190.99 after Credit Suisse cut its rating to"underperform" from "neutral," saying growth would be achallenge for IBM in the future. Credit Suisse also cut itsprice target on the Dow component by $25 to $175. IBM topped thelist of the Dow's 10 worst-performing stocks. "

Josue
2018-10-30
22:20:22

"Which year are you in? https://territorioabierto.jesuitas.cl/poemario/ avapro tabletas 150 mg The article which inspired Ms Morgan’s comments was penned by Olivia Nuzzi, an intern on Weiner’s mayoral campaign who wrote that students like herself “only worked for Weiner to get closer to Hilary Clinton”. "

Buster
2018-10-30
21:57:08

"Please wait https://territorioabierto.jesuitas.cl/iglesia-pecadora/ antibiotics for uti biaxin In a statement on Thursday, the firm said it "has neverencouraged, promoted or tolerated insider trading and takes itscompliance and management obligations seriously." It added thatthe individual employees who admitted to wrongdoing are notrepresentative of the firm as a whole. "

Nicholas
2018-10-30
21:57:06

"I'm interested in this position https://territorioabierto.jesuitas.cl/promesas-incumplidas/ benicar hct coupons She says the Northwestern team created this name identification and recognition test, called the Northwestern University Famous Faces Test, using famous folks who would be known by Americans in their 40s to 60s because many of the other face recognition tests that were available were outdated. Those used famous people who were much older such as James Cagney, Martha Mitchell and Emperor Hirohito. "

Autumn
2018-10-30
21:17:30

"What do you study? https://territorioabierto.jesuitas.cl/6594-2/ bupropion mail order "The minutes of repressurization crawl by and finally, with an unexpected wave of relief, I see the internal door open and the whole team assembled there ready to help," he says of the moment when he realized he was going to be OK. "

Lorenzo
2018-10-30
19:57:16

"very best job https://territorioabierto.jesuitas.cl/microcuento-140/ where can i buy chloroquine malaria tablets The list reads like a golfing 'Who's Who' and contains Harry Vardon (1896), James Braid (1901 and 1906), Ted Ray (1912), Walter Hagen (1929), Henry Cotton (1948), Gary Player (1959), Jack Nicklaus (1966), Lee Trevino (1972), Tom Watson (1980) and Nick Faldo (1987 and 1992). "

Abraham
2018-10-30
19:50:17

"Do you play any instruments? https://territorioabierto.jesuitas.cl/homosexualidad-corresponsable/ bactrim 40 mg/ml An £800m tax break to small businesses and promise to build 200,000 new homes a year were also among the election commitments Labour has unveiled as well as setting a green decarbonisation target for 2030, strengthening the minimum wage, helping create more than 100,000 new apprenticeships and repealing the so-called "bedroom tax". "

Gavin
2018-10-30
19:50:15

"I work for myself https://territorioabierto.jesuitas.cl/homosexualidad-corresponsable/ uti antibiotics bactrim ds "I think this is our most important moment since I've beenhere," BFI Chairman Greg Dyke told Reuters on Wednesday. "When Iarrived at the BFI (five years ago) it wasn't really in thedigital world at all. Now we're there." "

Raymon
2018-10-30
19:50:15

"Looking for a job https://territorioabierto.jesuitas.cl/homosexualidad-corresponsable/ cotrimoxazole bactrim 400 mg "We're expecting there will be a big uptake on October 1 and again at the end of the year because people wait until the last minute," said Michael Marchand, spokesman for the Washington Healthplanfinder, that state's Obamacare exchange. "We'll probably also see a big wave in March - 'last call' to buy insurance (for 2014) or be penalized." "

Alvaro
2018-10-30
19:50:14

"Gloomy tales https://territorioabierto.jesuitas.cl/homosexualidad-corresponsable/ how much does generic bactrim cost Domestic & General, which provides extended warrantyprotection for domestic appliances, has operations in 11countries, employs around 2,500 staff and services 15 millioncustomers. Its turnover was 570 million pounds in 2012,according to its website. "

Lenard
2018-10-30
18:28:46

"I'm doing a masters in law https://territorioabierto.jesuitas.cl/2011-2/ cardura 1 mg Mitchell, the developer and philanthropist who also is considered the father of fracking, doggedly pursued natural gas he and others knew were trapped in wide, thin layers of rock deep underground. Fracking brought an entirely new — and enormous — trove of oil and gas within reach. "

Vicente
2018-10-30
18:28:46

"Which year are you in? https://territorioabierto.jesuitas.cl/2011-2/ cardura 2 mg tablet I don’t often treat them as such, but I like the idea of Sundays being different. I won’t take a day off writing for them, but I might work in the morning and then go to the pub for Sunday lunch. The trouble is that writing is a very sober occupation and I do love my red wine. If things are really going badly, a couple of bottles of wine and a late-night session discussing it with Debbie can sometimes be very fruitful, but generally what I write, if anything, on Sunday afternoons, tends to be utter rubbish. "

GoldenTabs
2018-01-07
23:32:01

"g84vH8 https://goldentabs.com/"

Clara
2016-09-01
18:17:42

"Deep thinking - adds a new dineosimn to it all."

Grizzly
2016-05-18
10:15:54

"That's not just logic. That's really seilnbse."

Kajal
2015-01-13
12:54:10

"how to make money / Between me and my husband we've owned more MP3 pylaers over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I've settled down to one line of pylaers. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are."

janek
2012-11-02
22:39:51

"hello nekem van egy 205 gti 1.4-esem nem tudja valaki hogy menet közben mitöl fulladhat?"

Töky
2012-01-31
22:46:02

"Sziasztok van egy 205-öm 1.4 motorral szépítgetem szerelgetem kapott pár szépet és okosságot pl: nyomtávszélesítőket ültetést toronymerevítőt egy uj karbit hogy a kaja döljön bele és csúnyán maradoznak a pajtik még így is hogy pici a motor jó kapott a mociba is rendesen anyagot hogy mennyen is de imádom szépen duruzsol és ha menni kell hát megy is! Nem hagy cserben az öreglány! Mindíg kap egy puszit mikor hazaérek na meg megköszönöm az utat neki!!!!:D"

F4nti
2012-01-30
14:37:31

" Lehetséges h megtudod csak kell a megfelelő felszerelés + rengeteg szabadidő + laptop.Ezek nélkülözhetetlen kellékek. Mi kölcsön kaptunk annak idején minden lomot hozzá. Nemtom megtudom-e ujjra szerezni!"

dCi
2011-10-18
21:56:05

"Hello F4NTI. Hogy tudtad átírni az elektronikát? Meg tudja oldani 1 olyan ember is aki nem nagyon ért hozzá? Gondolom chip olvasó kell hozzá."

F4NTI
2011-10-12
18:42:44

"Hali. 6 éve mikor gyerekkori barátommal elhoztuk kis Peugeot 205-ét már akkor mondtam neki h nálam fog kikötni, és igy is lett.Kitartó nyavajgásomnak hála nekem adta ajándékba.Hiába 1.1 de nagyon megy,köszonhetően a kisebb áttételes váltónak a nagyobb injektornak a saját kezűleg irt elektronikának meg egy két sufnituningnak.Viszont mivel GTI bolond vagyok csak optikailag de szeretném átalakítani.Ha esetleg tud valaki eladó spoilerezést és díszcsikokat óccsón az irjon már.Nagyon megköszönném. ui 205 GTI FOREVER"

SpeedDave
2011-08-20
21:34:46

"Hali nekem is egy 205 1.9 gti van kicsit bütykölgetem új futómű új sportülések új sportdob új sportlégszűrők uj alufelnik es románból rendeltem egy teljes body kitet egy új festést kapott és most tartok kb 650 660 ezer forintnál de nagyon megérte mert sokkal élvezetesebb es aranyosab mint a golf vagy a töbi vacak de kinek meik tetszik "

La Griffe
2011-03-21
16:01:58

"Régi álmom váltottam valóra, mikor 2 hete elhoztam egy 1.9 GTi-t! Bele kell nyomnom némi pénzt, de olyan lesz mint a gyári! :) Az egyetlen fájdalmam a belseje. Szét van verve és ezen én sem tudok segíteni mivel nincs egyszerűen bontott alkatrész. Gyári alkatrészeket még az utolsó pillanatokban lehet szerezni de ez az utolsó eresztés. Szerintem nem adom el soha, ha igen akkor méregdrágán valami gyűjtőnek! :D"

pug205
2011-02-17
13:30:43

"peugeot205klub.hu"

LACKO
2011-01-27
22:55:33

"hali.én egy 1.9 gti boldog tulaja vagyok és buszke vagyok rá.az apukáktol kapott BMW-ket szeretjük a legjobban,lámpátol lámpáig 3-4 mp szoktak kapni.kedves Mimi ha van a közeledben olyan aki tud az adagolón állitani egy kis elötöltés meg egy kis kaja hozzáadásával meglepö lesz a menetdinamika."

Mimi
2011-01-25
14:32:28

"sziasztok lány létemre vettem egy 205ös 1.9es diesel peugeot...annyira megszerettem..eszméletlen.. próbálom építgetni, szépítgetni, de nem nagyon értek hozzá sajnos.. ezért minden segítségnek örülnék..de imádom (:"

Eliot
2010-03-27
19:08:43

"Helló! A 205 gti egy igazi legenda, kár, hogy egyre kevesebb van belőle. Én nem tudom megunni! Mindig kell valamit rajta bütykölni, de ez hozzá tartozik a GTI érzéshez. Sajnálatos, hogy már nem gyártanak hasonló autókat, ma a kényelem fontosabb mint a nyers erő. Akinek tetszik, érdemes egyet beszereznie, mert hamarosan már csak a gyűjtőknél lesznek fellelhetőek."

205 diesel
2009-10-18
14:52:31

"Sziasztok! Nekem egy 1.8-as diesel 205 öm van! És hozzátok fordulnék mint szakértőkhöz!:D Szeretnék a kocsiba egy másik motort valami 1.9td! Milyen motort tudnátok ajánlani? Ami bele is fér a kaszniba meg azért meg is lehet piszkálni:D Előre is köszi"

KeMa
2009-07-08
23:44:32

"A legjobb, amikor a kétszázöt gétéi-t franciául mondja ki az ember: "döszanszenk-zsötöi". szerintem gyönyörű!"

Patrick
2009-06-04
20:57:49

"Sziasztok nekem egy 1.8 as dízel van nekem nagyon tetszik és sok autót meg lehet vele viccelni és most veszek egy 1.9 gti kasztniba belerakott dízel erőművet ami 120 ló körül van ennyi peugeot 205 forever ez tutiii"

205
2009-05-28
00:15:23

"Bocsánat. Minnél fiatalabb annál drágább...már irom a hülyeségeket"

205
2009-05-28
00:14:34

"83-as az első széria Én most fogok( szeretnék) venni egy 84-es 1.6os gti-t. ilyn korú autót már 300 ezer alatt bőven lehet kapni....és minél fiatalabb annál olcsóbb:D Eddig csak az 1.1 es juniorba ültem....de ahoz képest hogy volt benne fél tonna 90-100 tempót is birta hegynek fel....akkor a GTI....:)"

Üveges Norbert
2009-05-23
20:02:49

"sziasztok.nekem is van egy peugeot 205 gt-m,és el szeretném adni,de nem tudom hogy mennyit érhet.1985-ös,és most lett felújítva.várom az infokat"

Feri
2009-03-05
23:33:27

"Sziasztok! Sógoromnak van egy Peugeot 106 GTI S16-os kis méregzsákja. Hát amit az az autó megy az csodálatos. Libabőrös leszek ha elgyorsul vele. Gondolom ilyen érzés a 205 GTI is. Egy régi álmom hogy legyen egyszer nekem is. GTI forever"

ICAL
2009-02-12
22:10:39

"sziasztok,van egy 205 1.9 GTI kb 150 le egy éve versenyzek vele amatörben ,de valami brutális nem lehet megunni . Soha nem fogom el adni ,minden pénzt megér.........ICAL "

zsédi
2009-01-07
23:01:34

"egy 1984 januárjába SVÁJCBA vásárolt 205GT volt8--18 éves kora között 1,4 motor imádtam ma már bánom,hogy eladtam.soha nem leszolyan 1,4-s autom mint ő volt.."

Geri
2009-01-03
21:57:16

"Sziasztok, nekem van 7db 205-ösöm, ebből 2 db CTI, 2 db GTI, hétköznap egy dízellel járok... Szerintem a legjobb autó a világon, (10 éve ezeket használom) !!! Soha nem vennék mást..."

MR.Balint
2008-12-02
16:34:23

"ehez hozza se tudok szolni"

ice
2008-09-25
08:23:01

"az 1.6 gti 116 lo-val veri az 1.9 gti-t 1-2 ben tehát lámpátol lámpáig jobb az 1.6 os. . GTI FOREVER"

Horváth-Varga Imre
2008-09-23
15:32:14

"sziasztok azt szeretném kérdezni hogy az első lökhárító két db-ból van, mármint a lökhárító és a spoiler? Előre is köszönöm."

Orosz Gábor
2008-08-04
22:27:24

"állatok ezek a gépek!!!! Nekem is van egy 205-ösöm de csak 1.4-es benzines változatba...és még így is hihetetlen mit egy!(Könnyű kaszni :) ...)Aki tényleg nagy peugeot bolond és 1 fasza kis utcai versenygépet szeretne annak bátran ajánlom a 205 1.9 GTI-t!!!(félelmetes,hogy mit megy!) :) Egy szó mint száz....Peugeot 4 ever!!!!!! :D"

LeP
2008-07-28
19:50:22

"Nekem 206 RC-m van, fantasztikus autó, az is kirázza a vesekövet:) kíváncsi lennék mit tud egy ilyen GTI."

baguka
2008-06-02
17:15:02

"Én most vettem egy 205 Cti-t es az lenne a kerdesem hogy az mitől lehet hogy 95 ös benzinnel becsörögnek a szelepek 98-assal meg semmi hangjuk sincs? Amugy nekem nagyon bejön olyan mint egy Go-kart, csak jobban megy:)"

ice-gti
2008-03-15
11:58:15

"a 205 gti az eggyik legjobb autoja a peugeotnak , aki fikázza az irigykedik vagy festi magát. :)"

juice
2008-03-13
21:26:50

"Háát iggen!Még mindig imádom ezt a kocsit.Az enyém már 22 éves de az M5 ösön még lesápadnak az 5 milliós autó tulajdonosok amikor a GTI felirat láttán majd ők megmutatják.Akit érdekel nézzen meg pár magyar szépséget a peugeot205klub.hu oldalán!"

egy 19éves igazi 205 1.9GTi
tulajdonos
2008-03-06
23:00:39

"a név csak hogy:nem kor függö elsö sorban:gratulálok a videohoz! ez talán a leg találobb video egy 205 GTI-re... hogyan vegyünk be egy iszonyatosan széles kanyart ugy hogy a lehetö leg több kárt okozuk az autoba... az ilyen emberek miat állitanak meg minden sarkon a rendörök engem és sok mást GTI,GT,GSI... tulajdonost mert sjanos sok ilyen mint a videon szereplö hülyegyerek is hozzá jutthat ezekhez a kemény gyári sport autokhoz és ezek az autok a gázpedál vagy kormány érintésre nem ugy reagálnak mint anyu swiftje amivel a téren vagánykodtak... talán az ilyen kevés példány számba futo ereklyéket védeté kéne tenni mint a kihalásban lévö állatokat"

Szerk.
2008-01-28
10:56:32

"Köszönjük az észrevételt, a tévedést javítottuk. "

Pesz János
2008-01-27
08:53:12

"Kedves cikkíró! A GTI, az benzinbefecskendezős motorral szerelt. Az egyik képen egy 1.3 -as Peugeot 205 Rallye motortere látszik, amin 2 db kéttorkú Weber 40 DCOM karburátor van. A két motornak semmi köze nincs egymáshoz. A GTI elől szív és hátul pufog ki. A rallye pedig fordítva. Ezeket leszámítva, a kisebb 1294 ccm-es motor bünteti az 1.6 GTI-t furano"

Jamal
2008-01-26
18:47:28

"Ilyen csicskákat... Elég gyenge emberek ezek ám... A film nem éppen szemlélteti a gép valós körülményeit"

Dani
2007-07-17
17:15:47

"Jó kis kocsi"

Ajándékötlet-Élmény-Úti cél Magyarországon-Természeti csoda-Autócsoda-Freestyle-Film-Építészeti csoda-Nagyváros-Könyv