Az ajánlási időszak lezárult
Mennyibe kerül?
A többség szerint ez:
22 160 Ft
K É P G A L É R I A
Haláli hullámvasút
Haláli hullámvasút
Haláli hullámvasút
Haláli hullámvasút
Haláli hullámvasút

1.Haláli hullámvasút

Száraz tények

Vagy mégsem?
Szavazatoddal Te is befolyásolhatod, hogy ez a cikk bekerüljön-e a Kihagy6atlanok névsorába!

  • Helyezés: 1. /6
  • Pontszám: 0.00
  • Szavazatszám:
Az én élményem csak utólag vicces, amikor átéltem, bizony halálfélelmet is éreztem, bár végig nem hittem el, hogy tényleg baj történhet.
Haláli hullámvasútOsztálytársaimmal, barátaimmal Olaszországba utaztunk, ahol az egyik program vidámpark-látogatás volt. Előre örültünk neki, hiszen a prospektust böngészve sok dolog izgalmasnak tűnt. Engem leginkább a ciklon érdekelt, ugyanis előtte nem ültem még olyan hullamvasúton, amiben a kanyarok során fejjel lefelé utazok, vagy dugóhúzó formájú síneken süvíthetek végig. A ciklon közleről óriásinak tűnt. Beültünk, mindenkinek a vállára egy vastag fém pánt ereszkedett rá, amely egészen a hasunkig húzódott. Gondoltuk, hogy nem lesz semmi az élmény, ha a sima biztonsági öv nem elég. Izgatottan diskuráltunk, amikor a szerelvény elindult egy nagyon hosszú és meredek emelkedőn fölfelé.
Haláli hullámvasútSzámomra ez a szakasz volt az egész kaland legborzalmasab része, ugyanis észrevettem, hogy az én biztonsági pántom lötyög. A kezemet könnyedén tudtam kb. négy-öt centit mozgatni. Ám ekkor már haladtunk fölfelé. Nagyon lassan. Szóltam a mellettem ülő barátnőmnek, az övé nem mozgott, úgyhogy azt is fogtam a kezemben, remélve, hogy ez megment majd a zuhánástól. Ekkor felértünk a domb tetejére és őrületes száguldás kezdődött. Azt sem tudtam, hogy mikor voltunk fejjel lefelé. Itt már nem volt időm gondolkozni, önkéntelenül együtt visítottam én is a többiekkel. Az út végén meglepve tapasztaltam, hogy még az ülésben ülök, ellenőriztem a pántot, 4-5 centis holtjáték után már nem lehetett mozgatni. Aznap még ötször utaztam a ciklonon.
(Beküldte: Benedek Enikő)
Tetszett a cikk? Küldd el az ismerősődnek!Hozzászólok!
Telefonátszámozás
Párna, csata, léc
Haláli hullámvasút
Freestyle (1/6)
Szólj hozzá!
  1. biztonsági kód
me suba
2018-12-21
04:57:37

"5qrLfl Spot on with this write-up, I really assume this website wants rather more consideration. IaаАа’б‚Т€ТšаЂаŒаАа’б‚Т€ТžаБТžll probably be once more to read far more, thanks for that info."

Vanessa
2015-12-03
03:02:08

"Nagyon tetszik nekem is :) e9n egy ezfcst bokale1ncot hoordk, kis holdacske1val, te9len-nye1ron, e1llandf3an. De ez is nagyon tetszik, biztos szuperfcl csilingel, amikor le9psz :)"

ddd
2010-06-24
08:55:03

"ok"

Szilágyi Miklós
2010-05-21
17:00:55

"Oké , nagyon klassz, de HOL VAN ??????"

Ludowico
2009-09-01
09:14:12

"haláli jó"