Az ajánlási időszak lezárult
Mennyibe kerül?
A többség szerint ez:
404 Ft
K É P G A L É R I A
Csak parázs, ne parázz!
Csak parázs, ne parázz!
Csak parázs, ne parázz!

5.Csak parázs, ne parázz!

Száraz tények

Vagy mégsem?
Szavazatoddal Te is befolyásolhatod, hogy ez a cikk bekerüljön-e a Kihagy6atlanok névsorába!

  • Helyezés: 5. /6
  • Pontszám: 0.00
  • Szavazatszám:
Rögtön az elején egy tanáccsal kezdeném, amit mindenkinek ajánlott megfontolni: az alábbiakat senki se próbálja ki otthon, a barátaival, "szakember" irányítása nélkül, mert komoly sérüléseket szerezhet. Tapasztalt vezetővel azonban gyakorlatilag nem eshet bajunk, legalábbis saját tapasztalatom és olvasmányaim szerint.
Nyáron háromnapos személyiségfejlesztő tréningen vettem részt a kollégáimmal (a cég szervezte természetesen), és ennek része volt a parázson járás is. Az egész három nap értelmetlen lett volna - nem hiszek az ilyen tréningekben -, de a parázson járás miatt megérte elmenni. Elsőre mindannyian tartottunk a dologtól, igaziból nem hittük el, hogy égési sérülés nélkül át lehet kelni a 750 °C fokon izzó parázson, de a cég által beszervezett "sámán" meggyőzött az ellenkezőjéről.
Csak parázs, ne parázz!Hatalmas tüzet rakott, majd miután a lángok kialudtak, egy gereblyével szétterítette a parazsat. Ott álltunk az izzó szőnyeg előtt, gyomrunk görcsbe rándulva, de aztán követve a szóbeli utasításokat és a parazsat bűvölve egyre nyugodtabbá váltunk és sikerült csak a feladatra koncentrálni. Amikor nekivág az ember a – mi esetünkben 3 méter hosszú – parázsszőnyegnek, megszűnik a külvilág, és tényleg nem érzed a talpad alatt az iszonyú hőt. Valamiféle transzba kerülsz. Fontos, hogy határozottan, biztos léptekkel, gyorsan de nem kapkodva, talpad egész felületével lépve haladj végig az úton. Miután átértem, hihetetlenül megkönnyebbültem, és bevallom: nőtt az önbecsülésem is. A talpamon megjelent néhány apróbb piros pötty, de egyáltalán nem fájt, sem akkor, sem később.
(Beküldte: L. Máté)
Tetszett a cikk? Küldd el az ismerősődnek!Hozzászólok!
Telefonátszámozás
Telefonátszámozás
Haláli hullámvasút
Zajártalom
Freestyle (5/6)
Szólj hozzá!
  1. biztonsági kód
Greta
2016-09-01
14:18:48

"Whoever edits and publsihes these articles really knows what they're doing."

Audel
2016-08-27
20:53:15

"I cannot tell a lie, that really heedlp."

Theresa
2016-08-21
09:15:30

"Julie – I only set goals for myself that I am passionate about achieving. That makes it a lot easier to move forward joyously and productively. It’s not a very snowy hibernation this year (kind of like a non-winter, really). It’s more the lack of sunlight, I think, and the long dark ho;&ur#8230s.but we are emerging, now. Two days at the local indoor waterpark were exactly what we needed! =)"

lananal
2016-08-04
09:19:14

"s7nRMy Incredible! This blog looks exactly like my old one! It as on a totally different topic but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of colors!"

Aiman
2012-08-26
04:50:33

"Dear Donyell!I may have interpreted your kind reamrk partially only because of my lingual bars.I would love it because of this if you would send a reamrk repeatedly! I rejoice that my writing faces your claims.Thank you. Zonda AttilaMagyarul:Kedves Donyell!A te kedves hozze1szf3le1sodat az e9n nyelvi korle1taim miatt csak re9szben e9rtettem. Szeretne9m, ha isme9telten kfcldene9l hozze1szf3le1st! d6rfclf6k, hogy az edre1som tale1lkozott az ige9nyeiddel. Kf6szf6nf6m.Zonda Attila"